Tankpas aanbieders: mkb tankpas van ANWB

Tankpas van ANWB

De ANWB kent een tankpas in de vorm van een mobiliteitskaart. Met deze kaart kun je tanken en laden en daarnaast gebruik maken van mobiliteitsdiensten zoals parkeren, het afrekenen van vloeistoffen en carwash. Met de Auto Compleet mobiliteitskaart biedt de ANWB een oplossing aan heel MKB en ZZP Nederland. Voor tanken geldt een standaard weeklimiet van € 250,- per pas.

Diensten ANWB Tankpas

Deze tankpas van de ANWB wordt bij alle tankstations in Nederland (zowel bemand als onbemand) geaccepteerd. Bij de kaart kun je – zonder extra eenmalige of maandelijkse kosten – een DKV pas aanvragen waarmee je kunt tanken bij alle 50.000 aangesloten tankstations in heel Europa.

Bij de pas kun je ook een laaddruppel aanvragen waarmee je in heel Europa je auto kunt laden, ook bij Fastned. Ook het aanvragen van deze laaddruppel kan zonder extra eenmalige of maandelijkse kosten. Straatparkeren kan via Yellowbrick, maar ook bij garages van Interparking en bij 160 ParkBee locaties. 

Alle kosten voor tanken, laden, parkeren, de wasstraat en de aanschaf van vloeistoffen ontvang je op één gezamenlijke factuur. Daarnaast kun je via de gratis app en het online dashboard alle transacties inzien van jezelf of eventueel van alle medewerkers die gebruik maken van de pas.

Kosten ANWB Tankpas

De tankpas of Mobiliteitskaart Auto Compleet van ANWB kost slechts 3,99 (excl. btw) per maand en is daarmee de goedkoopste in de markt. Er zijn geen extra kosten voor het activeren van tanken in Europa met het DKV-netwerk of het activeren van de laadmogelijkheid. Dat is uniek in de markt. Het contract is na het eerste jaar maandelijks opzegbaar en er komen geen kosten voor een ANWB-lidmaatschap bij want de pas is ook zónder zakelijk lidmaatschap beschikbaar. 

Parkeren kost 34 cent per transactie en de kosten van de parkeerzone. Voor het laden betaal je geen transactiekosten maar de leveranciersprijs + € 0,02 per kWh.  

Voor € 2,- per maand extra kun je kiezen voor de Compleet Mobiliteitskaart waarmee je naast tanken en laden ook gebruik kan maken van het OV, deelfietsen, -auto’s, scooters en veel meer andere mobiliteitsdiensten. 

jaarprijs

€ 48

inclusief

Tanken Laden Parkeren Europa tanken Carwash

Vraag nu aan

STAP 1 Doe de vergelijking. Beantwoord enkele eenvoudige vragen.

STAP 2 Ontdek jouw persoonlijke top-3, en krijg overzicht in de voordelen per tankpas

STAP 3 Vraag jouw ideale tankpas aan bij jouw favoriete aanbieder.