Overzicht van tankpas-aanbieders

 MKB Brandstof

mkb brandstofMet MKB Brandstof tank je overal in Nederland en bij 50.000 stations in heel Europa. MKB Brandstof is de marktleider in tankpassen voor ondernemers en zzp’ers. Daarnaast kun je met de pas laden, parkeren op straat en in P+R-locaties en carwash  betalen zonder bijkomende transactiekosten. Bij de pas kan ook een Laadpaal Abonnement worden afgesloten.
Lees meer

ANWB Tankpas

ANWB TankpasDe ANWB Tankpas wordt bij alle tankstations in Nederland geaccepteerd. Er zijn aanvullende diensten zoals parkeren en carwash.
Lees meer

Shell Tankpas

Shell tankpasShell biedt als grootste tankstation-keten van Nederland een tankpas. Het bedrijf heeft dit uitbesteed aan Fleetcor. De Shell tankpas is te gebruiken op Shell tankstations en haar partner Esso. Gecombineerd levert dat een behoorlijke landelijke dekking op met ongeveer 650 tankstations. Bij tankstations met een wasstraat kun je ook wasbeurten afrekenen met de Shell tankpas.

Lees meer

Merkgebonden tankpas

Merkgebonden tankpasDe meeste  landelijke tankstatsion-ketens en oliemaatschappijen bieden een eigen tankpas aan. De grootste ketens hebben een eigen pagina. Lees hier meer over de voor- en nadelen van tankpassen van kleinere ketens.
Lees meer

Total tankpas

Total tankpasMet deze merk-tankpas kun je terecht bij 275 Total tankstations in Nederland. Je tankt daarnaast in de Benelux bij 1000 locaties. De Total tankpas biedt een zeer beperkt palet extra diensten naast tanken. De lage prijs van de tankpas is positief.

Lees meer

Lokale tankpas

Lokale tankpasSommige zelfstandige pomphouders bieden een eigen zakelijke tankpas. Je tankt daarmee bij dat ene tankstation en deze tankpassen zijn vaak gratis. Tank je vrijwel altijd bij één zelfstandige pomphouder? Dan kan je een lokale tankpas overwegen. Houd er rekening mee dat aanvullende diensten dan niet beschikbaar zijn.
Lees meer

De tankpas van tankpas.nl

Tankpas.nl tankpasTankpas.nl is een label van Travelcard gericht op zzp’ers en kleine ondernemers. Deze tankpas is overal in Nederland maar ook in de Benelux of Europa te gebruiken en biedt standaard aanvullende diensten zoals carwash en parkeren en optioneel ook laden. Uniek is het zonder kosten en onbeperkt bijvullen van motorolie en ruitenwisservloeistof.
Lees meer

Texaco Tankpas

Texaco logoTexaco heeft bijna 350 tankstations in Nederland en biedt een eigen tankpas. De Texaco tankpas is duur vergeleken met andere oliemaatschappij-tankpassen maar biedt wel een parkeerdienst.

Lees meer

Travelcard

TravelCard TankpasDe tankpas van Travelcard is bedoeld voor wagenparken van meer dan 10 voertuigen. Deze tankpas wordt bij alle tankstations in Nederland geaccepteerd en is zeer geschikt voor professionele beheerders van grote wagenparken. Met een netwerk van meer dan 200.000 locaties voor tanken, laden, parkeren en carwash is de Travelcard een zeer complete pas.Lees meer

Esso Tankpas

Esso tankpas Esso heeft ruim 260 tankstations in Nederland. Met de Esso tankpas kun je ook tanken bij Shell. Zo heeft de tankpas een goede landelijke dekking. Deze tankpas biedt geen aanvullende diensten, maar is wel gratis.

Lees meer

Zakelijke pinpas of creditcard

Zakelijke tankpasZakelijke pinpassen en creditcards kunnen worden gebruikt om brandstof mee af te rekenen. Als de btw-gespecificeerde kassabon wordt bewaard en ingeboekt mag de btw afgetrokken worden.Lees meer

BP Tankpas

BP TankpasDe BP tankpas is een merk-tankpas waarmee je terecht kunt bij ruim 250 BP tankstations. Deze tankpas heeft een behoorlijke landelijke dekking door de samenwerking met Texaco. BP biedt geen extra diensten op de tankpas.

Lees meer

STAP 1 Doe de vergelijking. Beantwoord enkele eenvoudige vragen.

STAP 2 Ontdek jouw persoonlijke top-3, en krijg overzicht in de voordelen per tankpas

STAP 3 Vraag jouw ideale tankpas aan bij jouw favoriete aanbieder.