Disclaimer

Aan deze service kunnen geen rechten worden ontleend.

Inhoud

MKB-Tankpas.nl wil op deze website betrouwbare en actuele informatie geven. Maar MKB-Tankpas.nl kan niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop het gelezen wordt. Of dat de informatie juist is in de context waarin die wordt gebruikt. Daarom kan MKB-Tankpas.nl geen aansprakelijkheid aanvaarden voor het gebruik van de informatie – ook niet voor schade, in welke vorm ook, direct of indirect veroorzaakt door het gebruik van deze website. MKB-Tankpas.nl accepteert ook geen aansprakelijkheid voor onjuistheden en voor onjuiste informatie van anderen waarnaar door deze website wordt verwezen. MKB-Tankpas.nl kan geen garantie geven over de juistheid of andere aspecten van deze informatie.

Hyperlinks

Sommige hyperlinks in deze website verwijzen naar websites van anderen waarop MKB-Tankpas.nl geen invloed heeft. Daarom kan MKB-Tankpas.nl geen garantie geven over de juistheid van deze links, of andere aspecten van de informatie op de websites van anderen.

Copyright

De informatie van deze website mag niet worden overgenomen toestemming vooraf van MKB-Tankpas.nl.

Merken van anderen

Shell, MKB Brandstof, Travelcard en ANWB zijn beschermde merk- en handelsnamen van de respectievelijke eigenaars.

Juridische geldigheid van deze disclaimer

Deze disclaimer wordt gezien als een deel van deze website. Wanneer een uiting op deze website incorrect is en/of in strijd is met de wet, heeft dat geen effect of invloed op de informatie op de rest van de website.

STAP 1 Doe de vergelijking. Beantwoord enkele eenvoudige vragen.

STAP 2 Ontdek jouw persoonlijke top-3, en krijg overzicht in de voordelen per tankpas

STAP 3 Vraag jouw ideale tankpas aan bij jouw favoriete aanbieder.