Tankpas aanbieders: mkb tankpas van Esso

Tankpas van Esso

Esso biedt als oliemaatschappij met ruim 250 Esso tankstations in Nederland ook een tankpas. Het gaat hier om een pure tankpas met nauwelijks aanvullende diensten. Carwash van Esso zelf kan betaald worden.

Diensten Esso Tankpas

Je tankt met deze tankpas bij alle Esso stations in Nederland. Ook kun je terecht bij Shell. Daarmee heeft deze tankpas een heel behoorlijke landelijke dekking. Je kiest uit twee typen tankpassen.

De Esso nationale tankkaart is geschikt voor tanken in Nederland. Op deze tankpas krijg je 10 cent korting op de adviesprijs. Tank je aan de snelweg dan heb je een mooie korting, maar ben jij een bewuste tanker die naast de snelweg tankt heb je niks aan deze korting. De kortingen naast de snelweg op de adviesprijs zijn vrijwel altijd groter dan 10 cent, en de hoogste korting krijgt voorrang. De kortingen worden niet gestapeld. Tank je bij Shell met de Esso tankpas, dan krijg je de korting van 10 cent nooit.

De internationale tankpas van Esso biedt geen korting (ook niet in Nederland). Je ruilt dan als het ware de mogelijkheid om internationaal te tanken voor de korting in Nederland.

Een groot nadeel van de Esso tankpas is dat je wekelijks een factuur en incasso krijgt. Dat betekent dat als je veel tankt, je alsnog 4 tot 5 facturen per maand hebt. De meeste ondernemers die voor een tankpas kiezen, doen dat om de administratie eenvoudiger en goedkoper te maken. Met deze mkb tankpas lukt dat dus minder goed dan met andere tankpassen.

Kosten Esso Tankpas

De Esso tankpas is gratis. Daarmee is hij goedkoop. Er zijn geen aanvullende diensten maar daar staat tegenover dat Esso een goede (internationale) dekking heeft.

jaarprijs

€ 0

inclusief

tanken

Vraag nu aan

STAP 1 Doe de vergelijking. Beantwoord enkele eenvoudige vragen.

STAP 2 Ontdek jouw persoonlijke top-3, en krijg overzicht in de voordelen per tankpas

STAP 3 Vraag jouw ideale tankpas aan bij jouw favoriete aanbieder.