Tankpas aanbieders: merkgebonden mkb tankpas

Merkgebonden tankpas

De meeste tankstation-ketens bieden ook een zakelijke tankpas aan. De grootste ketens- en oliemaatschappijen hebben een eigen pagina op MKB-Tankpas.nl. Als je vaste klant bent bij een kleinere oliemaatschappij of tankstation-keten kan het slim zijn om een mkb tankpas aan te schaffen van die keten. Lees hier meer informatie over de voor- en nadelen.

Een zakelijke tankpas heeft als voordeel dat de brandstofkosten op een factuur komen. Tank je dus (vrijwel) altijd bij één keten dan kun je kiezen voor een tankpas van die keten. Het nadeel van een kleinere keten is dat je bij reizen verder weg moeite kan hebben om een tankstation te vinden van dat merk. Het idee van een tankpas is dat je al je tanktransacties op één factuur krijgt, en verlost bent van de bonnetjes-administratie. Het is dus een beetje de vraag of je dit oplost met een tankpas van een kleinere tankstation keten.

Een ander voordeel van tankpassen is dat er extra diensten zijn zoals parkeren en carwash inclusief zijn, waarmee je bonnetjes bespaart. De meeste kleine tankstation-ketens bieden geen extra diensten aan waarmee het administratief voordeel minder wordt.

Tank jij dus vaak bij een kleinere keten, overweeg dan ook een universele tankpas, die óók geaccepteerd wordt door jouw favoriete keten. Zo sla je twee vliegen in een klap. Je tankt btw-gegarandeerd op factuur bij jouw favoriete tankstation, en als je niet in de buurt bent kun je ook bij elk ander tankstation terecht. Vrijwel alle nationale tankpassen (MKB Brandstof, tankpas.nl, ANWB etc.) hebben landelijke dekking.

jaarprijs

verschilt
per aanbieder

inclusief

tanken

STAP 1 Doe de vergelijking. Beantwoord enkele eenvoudige vragen.

STAP 2 Ontdek jouw persoonlijke top-3, en krijg overzicht in de voordelen per tankpas

STAP 3 Vraag jouw ideale tankpas aan bij jouw favoriete aanbieder.