Tankpas aanbieders: mkb tankpas van MKB Brandstof

 MKB tankpas van MKB Brandstof

MKB Brandstof is de marktleider in tankpassen voor ondernemers en zzp’ers. Het bedrijf specialiseert zich volledig in tankpassen waardoor service en gemak bij deze aanbieder groot zijn.

Diensten van MKB Brandstof

De tankpas van MKB Brandstof wordt bij alle tankstations in Nederland geaccepteerd, bij 1500 tankstations in België en Luxemburg. Je betaalt de werkelijke prijs aan de pomp zonder opslagen. Met de Europapas tank je bij alle 50.000 DKV tankstations door heel Europa.

Met de pas kunnen ook elektrische auto’s en hybrides worden opgeladen. Daarnaast zijn de diensten parkeren en carwash standaard inbegrepen. Je parkeert daarmee in meer dan 140 gemeenten op straat en in alle garages van Q-park en P1. Hiervoor heeft MKB Brandstof handige eigen apps, en alle transacties komen op dezelfde verzamelfactuur als de tankbeurten. Met de tankpas kan ook motorolie en screenwash worden betaald bij tankstations.

Alle diensten van MKB Brandstof komen op één maandelijkse verzamelfactuur. Je kan zonder extra kosten jouw tanktransacties online inzien. De tankpas is beschikbaar voor wagenparken van één tot tien auto’s. Deze tankpas is niet beschikbaar voor transportbedrijven.

Kosten tankpas van MKB Brandstof

De tankpas van MKB Brandstof kost de eerste 3 maanden slechts € 4,95 per maand. Het contract is maandelijks opzegbaar, je zit dus niet vast aan een langlopend contract. Voor € 0,50 per maand extra is de pas in heel Europa te gebruiken.
Voor laden wordt met standaardtarieven gewerkt (35 cent per kWh publiek laden, 63 cent voor snelladen). MKB Brandstof rekent geen transactiekosten.

jaarprijs

€ 107

inclusief

tanken laden parkeren Europatanken

Vraag nu aan

STAP 1 Doe de vergelijking. Beantwoord enkele eenvoudige vragen.

STAP 2 Ontdek jouw persoonlijke top-3, en krijg overzicht in de voordelen per tankpas

STAP 3 Vraag jouw ideale tankpas aan bij jouw favoriete aanbieder.