Tankpas aanbieders: mkb tankpas van MKB Brandstof

MKB tankpas van MKB Brandstof

MKB Brandstof is de marktleider in tankpassen voor ondernemers en zzp’ers. Het bedrijf specialiseert zich volledig in tankpassen waardoor service en gemak bij deze aanbieder groot zijn.

Diensten van MKB Brandstof

De tankpas van MKB Brandstof wordt bij alle tankstations in Nederland geaccepteerd en bij 1500 tankstations in België en Luxemburg. Je betaalt de werkelijke prijs aan de pomp zonder opslagen. Met de pas kunnen ook elektrische auto’s en hybrides worden opgeladen. Daarnaast zijn de diensten parkeren en carwash standaard inbegrepen. Je parkeert daarmee in meer dan 140 gemeenten op straat en in alle garages van Q-park en P1. Hiervoor heeft MKB Brandstof handige eigen apps, en alle transacties komen op dezelfde verzamelfactuur als de tankbeurten. Met de tankpas kan ook motorolie en screenwash worden betaald bij tankstations.

Alle diensten van MKB Brandstof komen op één maandelijkse verzamelfactuur. Je kan zonder extra kosten jouw tanktransacties online inzien. De tankpas is beschikbaar voor wagenparken van één tot tien auto’s. Deze tankpas is niet beschikbaar voor transportbedrijven. Behalve in België en Luxemburg is het niet mogelijk om met de pas in het buitenland te tanken.

Kosten tankpas van MKB Brandstof

De tankpas van MKB Brandstof kost de eerste 3 maanden slechts € 4,95 per maand. Het contract is maandelijks opzegbaar, je zit dus niet vast aan een langlopend contract. Laden kost 20 cent per transactie, waarbij standaardtarieven voor laden worden gehanteerd (29 cent per kWh publiek laden, 53 cent voor snelladen). Parkeren kost 20 cent per transactie, waarmee MKB Brandstof de goedkoopste in de markt is. Carwash kost 20 cent per transactie.

jaarprijs

€ 107

inclusief

tanken laden straatparkeren garage parkeren

Vraag nu aan

STAP 1 Doe de vergelijking. Beantwoord enkele eenvoudige vragen.

STAP 2 Ontdek jouw persoonlijke top-3, en krijg overzicht in de voordelen per tankpas

STAP 3 Vraag jouw ideale tankpas aan bij jouw favoriete aanbieder.