Tankpas aanbieders: mkb tankpas van Shell

Tankpas van Shell

Shell biedt als grootste tankstation-keten van Nederland een tankpas. Het bedrijf heeft dit uitbesteed aan het internationale bedrijf Fleetcor. De Shell tankpas is een pure tankpas, dat betekent dat er beperkt extra diensten worden aangeboden buiten het tanken. Met deze tankpas kun je terecht op alle locaties van Shell (400+) en haar partner Esso (250+). Gecombineerd levert dat een behoorlijke landelijke dekking op met ongeveer 650 tankstations.

Diensten Shell Tankpas

Het is mogelijk om in het buitenland te tanken bij alle locaties van Shell en Esso. Omdat deze ketens samen een goede Europese dekking bieden kun je in het buitenland goed terecht met deze brandstofpas. Je betaalt 1% bijkomende transactiekosten over elke buitenland tankbeurt. Dat komt bovenop de normale transactiekosten die ook in Nederland gelden.

Zoals met de meeste tankpassen kun je auto-benodigdheden zoals motorolie en screenwash in de winkels van Shell kopen met deze tankpas. Daarnaast kun je ook andere producten in de winkel afrekenen. Tenslotte bestaat de mogelijkheid om tegen 1% opslag de CO2-uitstoot te compenseren.

Kosten Shell Tankpas

De kosten zijn ingewikkeld. Om te beginnen heeft deze tankpas een basisprijs van € 3,95. Je mag als klant een “thuis-station” uitkiezen, bijvoorbeeld het Shell station bij jou om de hoek. Alleen daar betaal je geen transactiekosten per tankbeurt. Voor alle tankbeurten bij andere pompstations van Shell zelf, betaal je €1,- per transactie. Tank je bij partner Esso betaal je € 2,- per tankbeurt aan transactiekosten. Ook belangrijk om te weten is dat je met deze tankpas niet de getoonde prijs op de pomp betaalt, maar een speciale tankpas-houder prijs. Hierdoor kan je in de praktijk zowel goedkoper uit zijn dan de getoonde pompprijs (wat prettig is) als duurder (wat minder prettig is). De werkelijke prijs die je betaalt is niet heel transparant waarmee dit min of meer als een verrassing komt op de factuur.

jaarprijs

€ 95
bij 4 tankbeurten bij Shell per maand

inclusief

tanken

Vraag nu aan

STAP 1 Doe de vergelijking. Beantwoord enkele eenvoudige vragen.

STAP 2 Ontdek jouw persoonlijke top-3, en krijg overzicht in de voordelen per tankpas

STAP 3 Vraag jouw ideale tankpas aan bij jouw favoriete aanbieder.