Tankpas aanbieders: mkb tankpas van Shell

Tankpas van Shell

Shell biedt als grootste tankstation-keten van Nederland een tankpas. Het bedrijf heeft dit uitbesteed aan het internationale bedrijf Fleetcor. De Shell tankpas is een pure tankpas, dat betekent dat er beperkt extra diensten worden aangeboden buiten het tanken. Met deze tankpas kun je terecht op alle locaties van Shell (400+) en haar partner Esso (250+). Gecombineerd levert dat een behoorlijke landelijke dekking op met ongeveer 650 tankstations. Bij de tankstations die voorzien zijn van een wasstraat kun je ook wasbeurten afrekenen met de Shell tankpas.

Diensten Shell Tankpas

Het is mogelijk om in het buitenland te tanken bij alle locaties van Shell en Esso. Omdat deze ketens samen een goede Europese dekking bieden kun je in het buitenland goed terecht met deze brandstofpas. Je betaalt 1% bijkomende transactiekosten over elke tankbeurt in het buitenland. 

Zoals met de meeste tankpassen kun je auto-benodigdheden zoals motorolie en screenwash in de winkels van Shell kopen met deze tankpas. Daarnaast kun je ook andere producten in de winkel afrekenen. Tenslotte bestaat de mogelijkheid om tegen 1% opslag de CO2-uitstoot te compenseren.

Kosten Shell Tankpas

De kosten zijn ingewikkeld. Om te beginnen heeft deze tankpas een basisprijs van € 3,95. Je mag als klant een “thuis-station” uitkiezen, bijvoorbeeld het Shell-station bij jou om de hoek. Alleen daar betaal je geen transactiekosten per tankbeurt en krijg je een korting van 1 cent per liter. Voor alle tankbeurten bij andere Shell pompstations, betaal je € 1,00 per transactie. Tank je bij partner Esso dan betaal je € 2,00 per tankbeurt aan transactiekosten. In het buitenland betaal je niet het vaste bedrag aan transactiekosten maar een toeslag van 1% over de transactie.

jaarprijs

€ 47 - € 143
bij 4 tankbeurten per maand

inclusief

tanken 1ct korting bij vast station carwash

Vraag nu aan

STAP 1 Doe de vergelijking. Beantwoord enkele eenvoudige vragen.

STAP 2 Ontdek jouw persoonlijke top-3, en krijg overzicht in de voordelen per tankpas

STAP 3 Vraag jouw ideale tankpas aan bij jouw favoriete aanbieder.