Tankpas aanbieders: mkb tankpas van tankpas.nl

MKB tankpas van tankpas.nl

tankpas.nl is een nieuwkomer op de tankpassen markt. Het is de mkb en zzp-tak van TravelCard.

Diensten van tankpas.nl

Met de tankpas van tankpas.nl kun je terecht bij vrijwel alle tankstations in Nederland. Het is een tankpas met nationale dekking. Met deze tankpas betaal je de werkelijke pompprijs. tankpas.nl heeft zijn parkeerdienst ondergebracht bij Yellowbrick en daarnaast kun je met de tankpas zelf in- en uitrijden bij de parkeergarages van Q-Park.

Al je tankbeurten, parkeerbeurten en bezoekjes aan de carwash komen op een maandelijkse verzamelfactuur.

Je kan optioneel tanken in heel Europa kiezen. Dit gaat via het DKV-netwerk. Het voordeel is dat je ook tijdens ritten in het buitenland geen bonnen hoeft te bewaren. Nadelen zijn er ook.  Je betaalt bij tankpas.nl een flinke extra pasbijdrage per maand. Daarnaast krijg je van DKV een opslag op de pompprijs (die je achteraf op de factuur ziet). Houd er ook rekening mee dat het terugvorderen van btw uit het buitenland lastig is. Rijd je incidenteel in het buitenland dan is het door de prijs van deze optie niet zo aantrekkelijk. Rijd je veel in het buitenland dan kan het administratief gemak opwegen tegen de extra paskosten en extra opslagen op de pompprijs. tankpas.nl biedt tenslotte een pechhulp dienst, alleen in Nederland.

Kosten tankpas van tankpas.nl

De maandbijdrage voor de tankpas van tankpas.nl is € 7,50- per maand. Buitenland tanken via DKV levert een extra pasbijdrage van € 3,50 per maand op. Optionele pechhulp binnen Nederland kost € 6,- per maand extra. Parkeren

Parkeren op straat kost bij tankpas.nl 25 cent per transactie. Carwash transacties zijn gratis.

jaarprijs

€ 90

inclusief

tanken carwash straatparkeren garage parkeren

Vraag nu aan

STAP 1 Doe de vergelijking. Beantwoord enkele eenvoudige vragen.

STAP 2 Ontdek jouw persoonlijke top-3, en krijg overzicht in de voordelen per tankpas

STAP 3 Vraag jouw ideale tankpas aan bij jouw favoriete aanbieder.