Tankpas aanbieders: mkb tankpas Texaco

Tankpas van Texaco

De tankpas van Texaco heeft een meer uitgebreide dienstverlening dan de meeste andere tankpassen van oliemaatschappijen. Zo biedt het bedrijf naast tanken ook parkeerdienstverlening. Minpunt is dat Texaco onvoldoende duidelijk is over de kosten. Bij veel van de extra opties vermeldt Texaco geen prijs.

Qua dekking (300 locaties) is de Texaco tankpas minder sterk dan de tankpas van andere oliemaatschappijen, omdat de tankpas alleen bij Texaco zelf gebruikt kan worden. De meeste andere oliemaatschappijen die een tankpas bieden hebben partnerships met andere ketens om de dekking beter te maken.

Diensten Texaco Tankpas

Met deze zakelijke tankpas tank je bij ongeveer 300 locaties van Texaco binnen Nederland. Je kan niet terecht bij andere ketens. Parkeren doe je bij Q-park, waar je in- en uitrijdt en de kosten direct op je maandfactuur komen. Parkeren op straat heeft Texaco uitbesteedt aan Yellowbrick (derde partij) en deze kosten komen op de maandfactuur. Carwash betaal je ook met je Texaco tankpas, maar dan alleen bij de wasstraten van Texaco. Optionele pechhulp binnen Nederland is beschikbaar, buitenland pechhulp is niet beschikbaar. Tenslotte kan optioneel een elektrisch laden optie worden gekozen. Ook CO2 compensatie is mogelijk.

Kosten Texaco Tankpas

De Texaco tankpas kost € 5,- per maand. Bij deze tankpas zijn tanktransacties binnen Nederland zonder aanvullende kosten. De transactiekosten voor het parkeren vermeldt Texaco niet, maar deze zijn waarschijnlijk 27-34 cent per parkeerbeurt wat relatief duur is. Optionele pechhulp binnen Nederland kost € 6,- per maand. De kosten voor het opladen van elektrische auto’s via deze tankpas worden niet gecommuniceerd door Texaco. De kosten voor CO2 compensatie vermeldt Texaco niet.

jaarprijs

€ 60

inclusief

tanken straatparkeren garage parkeren

Vraag nu aan

STAP 1 Doe de vergelijking. Beantwoord enkele eenvoudige vragen.

STAP 2 Ontdek jouw persoonlijke top-3, en krijg overzicht in de voordelen per tankpas

STAP 3 Vraag jouw ideale tankpas aan bij jouw favoriete aanbieder.