Tankpas aanbieders: mkb tankpas van Total

Total Tankpas

Total heeft 275 locaties in Nederland, je daarnaast ook bij Elan terecht met de Total tankpas. Je hebt dus een redelijke dekking in Nederland met deze zakelijke tankpas. De Total tankpas is aantrekkelijk geprijsd, maar biedt ook een beperkte set diensten.

Diensten Total Tankpas

Om te beginnen kun je tanken met de tankpas van Total. Total hanteert een wat ingewikkeld systeem van kortingen. Zo mag je twee tankstations (bijvoorbeeld in de buurt) kiezen waar je gegarandeerd korting krijgt ten opzichte van de landelijke adviesprijs. De meeste stations naast de snelweg geven echter veel meer korting dan de 8 cent die je als tankpas-houder bij deze twee stations krijgt. In dat geval rekent Total netjes de beste korting door (wat dus veelal de pompprijs is die iedereen betaalt). De brandstofkorting is dus niet direct een reden om voor de Total tankpas te kiezen.

Verder kun je met je Total tankpas de wasstraat van Total betalen, en deze kosten komen op je maandelijkse factuur. Je parkeert met de Total Tankpas in de parkeergarages van Q-Park, maar niet op straat. Met je Total Tankpas betaal je in de winkels van Total benodigdheden zoals motorolie en screenwash. Ook andere aankopen zoals een broodje in de Total tankstation-winkel kunnen op je tankpas worden betaald (let op! hierop mag je meestal geen btw aftrekken). Met deze tankpas kun je in de Benelux terecht op 1000 locaties van Total en Elan.

Kosten Total Tankpas

De tankpas van Total kost € 12,- per jaar. Dat is relatief goedkoop voor een tankpas, al is het dienstenpakket beperkt. De service-fee op parkeerbeurten bedraagt 3% op de parkeerkosten en dat is hoog vergeleken met andere aanbieders.

jaarprijs

€ 12

inclusief

tanken garage parkeren

Vraag nu aan

STAP 1 Doe de vergelijking. Beantwoord enkele eenvoudige vragen.

STAP 2 Ontdek jouw persoonlijke top-3, en krijg overzicht in de voordelen per tankpas

STAP 3 Vraag jouw ideale tankpas aan bij jouw favoriete aanbieder.