Tankpas aanbieders: mkb tankpas TravelCard

Tankpas van TravelCard

De TravelCard tankpas is geschikt voor wagenparken van meer dan 10 voertuigen. Deze tankpas wordt bij alle tankstations in Nederland geaccepteerd, en is zeer geschikt voor professionele beheerders van grote wagenparken.

Diensten van TravelCard

TravelCard biedt tegen bijbetaling modules waarmee je het tanken bij sommige merken kunt blokkeren. Ook is er een module waarmee je inzage krijgt in de mogelijke besparingen op brandstofkosten, bijvoorbeeld als jouw berijders minder vaak langs de snelweg zouden tanken.

De TravelCard tankpas is niet beschikbaar voor transportbedrijven. Wel is het mogelijk om met de pas in het buitenland te betalen. Je kan tegen bijbetaling pechhulp afnemen via TravelCard. Met de tankpas kan alleen brandstof en motorolie worden afgerekend, naar wens ook carwash. Het bedrijf biedt geen parkeeroplossing aan.

Kosten van Travelcard

De tankpas van TravelCard begint bij € 8,43 per pas. Op basis van het aantal tankpassen wordt deze prijs lager. Door het toevoegen van modules wordt deze prijs hoger. Buitenland tanken kost 50 cent per tankpas extra per maand. De contractduur is één jaar. Nieuwe klanten worden op kredietwaardigheid getoetst. Hiervoor hoef je in principe geen gegevens aan te leveren, maar bij twijfel kunnen de meest recente jaarcijfers worden opgevraagd.

jaarprijs

€ 101

inclusief

tanken carwash

Vraag nu aan

STAP 1 Doe de vergelijking. Beantwoord enkele eenvoudige vragen.

STAP 2 Ontdek jouw persoonlijke top-3, en krijg overzicht in de voordelen per tankpas

STAP 3 Vraag jouw ideale tankpas aan bij jouw favoriete aanbieder.