Tankpas aanbieders: mkb tankpas TravelCard

Tankpas van Travelcard

De tankpas van Travelcard is bedoeld voor wagenparken van meer dan 10 voertuigen. Deze tankpas wordt bij alle tankstations in Nederland geaccepteerd en is zeer geschikt voor professionele beheerders van grote wagenparken.

Diensten van Travelcard

Travelcard biedt de mogelijkheid om per pas in te stellen wat de mogelijkheden zijn. Kies bijvoorbeeld welke brandstofsoorten of welke locaties toegestaan zijn. Op deze manier kun je het wagenpark efficiënt beheren.

De Travelcard tankpas is niet beschikbaar voor transportbedrijven. Wel is het mogelijk om met de pas in het buitenland te betalen. Je kan tegen bijbetaling pechhulp afnemen via Travelcard. Met de tankpas kan alleen brandstof en motorolie worden afgerekend, naar wens ook carwash. Het bedrijf biedt geen parkeeroplossing aan.

Kosten van Travelcard

De tankpas van Travelcard begint bij € 7,75 per pas. Op basis van het aantal tankpassen wordt deze prijs lager. Door het toevoegen van modules wordt deze prijs hoger. Buitenland tanken kost 60 cent per tankpas extra per maand. De contractduur is één jaar. Nieuwe klanten worden op kredietwaardigheid getoetst. 

jaarprijs

€ 93

inclusief

tanken carwash parkeren

Vraag nu aan

STAP 1 Doe de vergelijking. Beantwoord enkele eenvoudige vragen.

STAP 2 Ontdek jouw persoonlijke top-3, en krijg overzicht in de voordelen per tankpas

STAP 3 Vraag jouw ideale tankpas aan bij jouw favoriete aanbieder.